REPTILNET | DK
Python regius Iguana iguana Pandekage skildpadde Kongepython Paryk pincher Stråleskildpadde
Brugernavn: Password:
REPTILNET | DK - RSS Feed

Rotter lever over alt i verdenen

Overalt i verdenen kan man finde rotter. De fleste steder bliver de set som skadedyr

RotterI den danske natur / danske huse er det næsten altid brune rotter ( Rattus norvegicus ) som man møder. For nogle hundrede år tilbage stødte man mest på hus rotter ( Rattus rattus ), men den art er de seneste mange år blevet fordrevet af den  brune rotte. Hus rotter bliver kun set hvis de får sneget sig med en sending af et eller andet fra de varmere lande.

I dansk natur er rotter et meget kendt skadedyr. De spiser alt hvad de kan komme i nærheden af, og rotter kan lave meget ødelæggelse på deres vej. De bider i alt hvad deresmejselformede fortænder kan få fat i.

Har du problemer med rotter ?

Når vi snakker om rotter i sammenhæng med krybdyr, så er det en god og nødvendig foder kilde.

Rotter avler meget, og deres unger får hurtigt en størrelse som passer til mange typer slanger. Så når vi snakker om rotter i krybdyrs kredse, så elsker vi dem.

Der findes også mange folk i Danmark som holder rotter som kæledyr, og en del der avler dem dertil. Der er mange forskellige typer rotter, og dem der avler dem går ofte meget oppe i disse gener. Det er muligt at fremavle rotter helt uden hår, hvilket kaldes en skinny.

Interesseret i en tam rotte ?

29-10-2010
De fleste af os kender Rudyard Kiplings børnehistorie om, hvordan elefanten fik sin snabel. Og den kan meget vel vise sig at være sand.
02-07-2009
En amerikansk families kælepython slap i går ud af sit terrarium og kvalte to-årig pige, mens hun sov.
25-06-2009
Mystiske cirkler i valmuemarkerne på Tasmanien i Australien er ikke lavet af ufo'er eller og eksotiske fremmede fra det ydre rum.
29-05-2009
Sjældne slange æg fundet hos en Randers Regnskovs giftige slanger.
26-05-2009
31-årig ex dyrepasser fra Næstved Zoo brød ind i parken søndag nat og begik selvmord.
© 2007 REPTILNET | DK