REPTILNET | DK
Python regius Iguana iguana Pandekage skildpadde Kongepython Paryk pincher Stråleskildpadde
Brugernavn: Password:
REPTILNET | DK - RSS Feed

Edderkopper

Edderkopper bliver af mange mennesker set som ulækre og lige frem farlige. Edderkopper er meget spændende og man kan bruge lang tid på at kigge på dem.

Mange synes at edderkopper er ulækre, og tror fejlagtigt at de er farlige. Der er selvfølgelig farlige edderkopper i verdenen, men det er ikke nogle man ser i de danske edderkoppe ejeres terrarier.

Der findes mange forskellige slags edderkopper i verdenen, nogle lever i træerne, nogle på bunden, og nogle i jorden, og derfor er det meget vigtigt at man sætter sig ind i hvordan ens kommende edderkop lever, hvis man går og ønsker at købe sådan et dyr.

> Se mere om edderkopper
> Se billeder af edderkopper

Her på REPTILNET | DK vil du med tiden kunne finde info om forskellige edderkopper, billeder og måske hele pasningsvejledninger.

Og ...Lad være med at købe et dyr, før du har sat dig ind i den måde det lever på. Man kan nemlig hurtigt skade edderkoppen hvis man ikke passer den ordenligt.

29-10-2010
De fleste af os kender Rudyard Kiplings børnehistorie om, hvordan elefanten fik sin snabel. Og den kan meget vel vise sig at være sand.
02-07-2009
En amerikansk families kælepython slap i går ud af sit terrarium og kvalte to-årig pige, mens hun sov.
25-06-2009
Mystiske cirkler i valmuemarkerne på Tasmanien i Australien er ikke lavet af ufo'er eller og eksotiske fremmede fra det ydre rum.
29-05-2009
Sjældne slange æg fundet hos en Randers Regnskovs giftige slanger.
26-05-2009
31-årig ex dyrepasser fra Næstved Zoo brød ind i parken søndag nat og begik selvmord.
© 2007 REPTILNET | DK