REPTILNET | DK
Python regius Iguana iguana Pandekage skildpadde Kongepython Paryk pincher Stråleskildpadde
Brugernavn: Password:
REPTILNET | DK - RSS Feed

Har du en god dyrehandel

At finde den helt rigtige dyrehandel, kan vise sig at være en udfordring af de helt store. Specielt hvis du har specifikke krav til, hvordan din dyrehandel skal være.

Mange mennesker aner ikke, om den dyrehandel de køber deres dyr hos, behandler dyrene ordentligt eller hvor dyrene kommer fra.

Derfor er det også meget vigtigt, at du stiller din dyrehandel mange spørgsmål, inden du beslutter dig for, om du vil købe dine dyr hos ham/hende. Se dig også om i dyrehandlen; er der rent og pænt? Ser dyrene ud til at have det godt? Er papirerne på dyrene i orden? osv. osv.

Du kan også tjekke på Internettet eller hos andre kunder, om de har fået en god behandling hos pågældende dyrehandel og om de er tilfredse med de dyr, de har købt i forretningen.

Heldigvis er de fleste dyrehandlere i Danmark ordentlige mennesker, der elsker dyr og elsker at have med dyr at gøre hver dag og derfor er en god hovedregel; Hvis din dyrehandler ikke vil svare på dine spørgsmål, så skal du nok finde et andet sted at købe dine dyr.

Læs også om Krybdyr

Læs også om Slanger

29-10-2010
De fleste af os kender Rudyard Kiplings børnehistorie om, hvordan elefanten fik sin snabel. Og den kan meget vel vise sig at være sand.
02-07-2009
En amerikansk families kælepython slap i går ud af sit terrarium og kvalte to-årig pige, mens hun sov.
25-06-2009
Mystiske cirkler i valmuemarkerne på Tasmanien i Australien er ikke lavet af ufo'er eller og eksotiske fremmede fra det ydre rum.
29-05-2009
Sjældne slange æg fundet hos en Randers Regnskovs giftige slanger.
26-05-2009
31-årig ex dyrepasser fra Næstved Zoo brød ind i parken søndag nat og begik selvmord.
© 2007 REPTILNET | DK