REPTILNET | DK
Python regius Iguana iguana Pandekage skildpadde Kongepython Paryk pincher Stråleskildpadde
Brugernavn: Password:
REPTILNET | DK - RSS Feed

Et år er gået

Hele verdens krokodille jæger, døde for et år siden.

Som overskriften siger, så er der idag (4/9) gået et år siden hele verdens krokodille jæger døde.

Steve Irwin er savnet af mange, specielt nok mest dyrene som han virkelig havde dedikeret sit liv til. Efter overtagelse af faderens dyrepark, skabte Steve sammen med konen Terri og ansatte, et australsk varemærke og kæmpe trækplaster i form af Australian Zoo.

Hvert år købte Australian Zoo ny jord ind for at lave flora/fauna konservering. I den zoologiske have var de en del af mange forskellige avls programmer af truede dyrearter.

Steve Irwin blev kendt på Animal Planet hvor han fik sit eget dyreprogram. Han havde en evne til at fastholde en foran skærmen, med hans hyperaktive væremåde, kæmpe viden om dyrene, sjove ord og sætninger, forkærlighed for alle levende væsener og altid en kæmpe entusiasme.

Der er ingen tvivl om at Steve Irwin nåede at præstere mange ting, inden han for et år siden var ude og dykke under optagelserne til et program med hans datter (Bindi). Under optagelserne blev Steve stukket af en rokke og han døde senere af sine kvæstelser.

Håber aldrig at den mand bliver glemt. Det vil jeg hvertfald ikke.


Thomas

29-10-2010
De fleste af os kender Rudyard Kiplings børnehistorie om, hvordan elefanten fik sin snabel. Og den kan meget vel vise sig at være sand.
02-07-2009
En amerikansk families kælepython slap i går ud af sit terrarium og kvalte to-årig pige, mens hun sov.
25-06-2009
Mystiske cirkler i valmuemarkerne på Tasmanien i Australien er ikke lavet af ufo'er eller og eksotiske fremmede fra det ydre rum.
29-05-2009
Sjældne slange æg fundet hos en Randers Regnskovs giftige slanger.
26-05-2009
31-årig ex dyrepasser fra Næstved Zoo brød ind i parken søndag nat og begik selvmord.
© 2007 REPTILNET | DK