REPTILNET | DK
Python regius Iguana iguana Pandekage skildpadde Kongepython Paryk pincher Stråleskildpadde
Brugernavn: Password:
REPTILNET | DK - RSS Feed

Tigre åd 31-årig mand

31-årig ex dyrepasser fra Næstved Zoo brød ind i parken søndag nat og begik selvmord.

Næstved Zoo tigreNatten til mandag brød en ex dyrepasser ind i Næstved Zoo for at tage sit eget liv. Han forsøgte at sætte ild til tigre buret, ved at hælde benzin ud over buret halmballer, men en større brand lykkedes ikke.

Det var dog branden som var skyld i ex dyrepasserens død. Røgen fra hans påsatte ild havde kvalt ham.

Efter at branden har tigrene været inde og spise af ex dyrepasserens fødder og underliv.

Det var parkens ejer Peter Bo Rasmussen der fandt den slemt tilredte mand, da ham og en anden skulle lukke tigrene ud mandag morgen. Da de åbnede til tiger huset kunne de straks lugte og se at der var noget galt, sod og lugte af brand mødte dem.

Den afdøde havde tidligere været ansat i Næstved Zoo. Han arbejdede i parken i ca. 10 måneder og blev i løbet af perioden meget betaget af de bengalske tigre. Da han i vinters blev psykisk syg, blev han fyret da hans sygdom kunne give sikkerhedsmæssige probleme.

Parkens tigre bestand består af en hun tiger og en sjælden hvid tiger han. Parret har netop lige fået 2 små unger. Man mener at ex dyrepasseren vil tage hans elskede tigre med i døden, men da det er varmt om natten i øjeblikket var burets låger ud til det store område, åbne. Så tigrene kunne stikke af fra ilden.

29-10-2010
De fleste af os kender Rudyard Kiplings børnehistorie om, hvordan elefanten fik sin snabel. Og den kan meget vel vise sig at være sand.
02-07-2009
En amerikansk families kælepython slap i går ud af sit terrarium og kvalte to-årig pige, mens hun sov.
25-06-2009
Mystiske cirkler i valmuemarkerne på Tasmanien i Australien er ikke lavet af ufo'er eller og eksotiske fremmede fra det ydre rum.
29-05-2009
Sjældne slange æg fundet hos en Randers Regnskovs giftige slanger.
26-05-2009
31-årig ex dyrepasser fra Næstved Zoo brød ind i parken søndag nat og begik selvmord.
© 2007 REPTILNET | DK