Warning: getimagesize() [function.getimagesize]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/www/reptilnet.dk/galleri.php on line 27

Warning: getimagesize(http://www.reptilnet.dk/billeder/B. vagans.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/reptilnet.dk/galleri.php on line 27
Galleri - REPTILNET | DK
REPTILNET | DK
Python regius Iguana iguana Pandekage skildpadde Kongepython Paryk pincher Stråleskildpadde
Brugernavn: Password:
REPTILNET | DK - RSS Feed

Brachypelma

Brachypelma slægten er nok en af de mest populærere fugleedderkopper. De er bundlevende og lever på tørre buskestepper i centralamerika.

Edderkoppen alle snakker om er Brachypelma smithi, en edderkop alle har haft, den er et must have. Det er en rigtig god begynder edderkop, men !! Den har tendens til (ligesom de fleste andre Brachypelma arter) at børste hår af bagkroppen.

På markedet kan man som regel købe de fleste Brachypelma arter, men der må graves lidt i lommepengene, hvis man vil have en af de lidt mere specielle arter såsom, Brachypelma klaasiBrachypelma auratum, Brachypelma ruhnauiBrachypelma annitha de koster nemlig lidt mere end de normale.

Brachypelma vagans
Oprettet: 13-11-2007
Brachypelma vagans
29-10-2010
De fleste af os kender Rudyard Kiplings børnehistorie om, hvordan elefanten fik sin snabel. Og den kan meget vel vise sig at være sand.
02-07-2009
En amerikansk families kælepython slap i går ud af sit terrarium og kvalte to-årig pige, mens hun sov.
25-06-2009
Mystiske cirkler i valmuemarkerne på Tasmanien i Australien er ikke lavet af ufo'er eller og eksotiske fremmede fra det ydre rum.
29-05-2009
Sjældne slange æg fundet hos en Randers Regnskovs giftige slanger.
26-05-2009
31-årig ex dyrepasser fra Næstved Zoo brød ind i parken søndag nat og begik selvmord.
© 2007 REPTILNET | DK