REPTILNET | DK
Python regius Iguana iguana Pandekage skildpadde Kongepython Paryk pincher Stråleskildpadde
Brugernavn: Password:
REPTILNET | DK - RSS Feed

Tilbage paa Mauritius

25-07-2007

Saa er jeg tilbage paa den dejlige oe Mauritius, det er naermest som at vaere hjemme. Man kan kende alt og folk hilser paa en og siger velkommen tilbage. Derudover er der stroem hele tiden, skyl i toilettet og varmt vand i bruseren. Tingene er saa ogsaa lidt dyrere, men det er okay.

Min tur i morges var lidt speciel, jeg skulle op kl. 2 (dansk tid) og have en taxi kl. 03, 04 skulle jeg tjekke ind og 05.20 skulle mit fly lette. Hotel vaerelset havde vaeret noget vaerre noget, saa jeg taenkte at jeg sikkert bare kunne smutte uden at betale naar det nu var saa tidligt. Men der sov en knaegt paa gulvet nede foran doeren. Vi havde aftalt 20.000 per nat, men da jeg ikke havde haft noget lys nogle af dagene, saa ville jeg ikke betale fuld pris.
Jeg startede med at give ham 20.000 for begge dage, men han ville have mere og jeg maatte ikke komme ud. Vi kunne ikke rigtig forstaa hinanden og jeg blev bare ved med at sige "no electricitet" saa fik han 5000 mere og til sidste fik han 5000 mere og saa maatte jeg gerne komme ud.

Udenfor holdt der en taxi som var den jeg havde aftalt skulle hente mig, foeren sad og sov saa jeg bankede og saa kom vi afsted.

I lufthavnen paa Mauritius ventede taxi mand Ali, som jeg har skrevet om foer, det havde vi aftalt. Og han koerte mig tilbage til Coco Villa, samme sted som sidst.

Da jeg lige havde pakket kort ud, gik jeg mod stranden, og paa vejen hjem spillede jeg fodbold med en masse lokale boern i alderen 8-16 aar. Det var meget sjovt, men min kondi er sku ikke hvad den har vaeret, men det bliver der sikkert snart lavet om paa.

Nu vil jeg tilbage til hotellet og have et bad, og saa skal jeg moedes kl. 19 men min gode ven, hvor vi skal bytte den vanilla som jeg har taget med til ham. Det skal nok blive en hyggelig aften.

Imorgen vil jeg bare slappe og fredag morgen henter Ali mig 04.30 ( dansk tid ) og saa skal jeg hjem. Det bliver sku dejligt.

Haaber at I har nydt at laese om min tur, for dette bliver nok det sidste indlaeg hernede fra. Maaske kommer der et naar jeg er kommet hjem, plus en masse billeder.

29-10-2010
De fleste af os kender Rudyard Kiplings børnehistorie om, hvordan elefanten fik sin snabel. Og den kan meget vel vise sig at være sand.
02-07-2009
En amerikansk families kælepython slap i går ud af sit terrarium og kvalte to-årig pige, mens hun sov.
25-06-2009
Mystiske cirkler i valmuemarkerne på Tasmanien i Australien er ikke lavet af ufo'er eller og eksotiske fremmede fra det ydre rum.
29-05-2009
Sjældne slange æg fundet hos en Randers Regnskovs giftige slanger.
26-05-2009
31-årig ex dyrepasser fra Næstved Zoo brød ind i parken søndag nat og begik selvmord.
© 2007 REPTILNET | DK