REPTILNET | DK
Python regius Iguana iguana Pandekage skildpadde Kongepython Paryk pincher Stråleskildpadde
Brugernavn: Password:
REPTILNET | DK - RSS Feed

Mange sommerfugle

25-06-2007

Så nærmer min afrejse sig, og min mave er ved at være fuldstændig fyldt til randen med MEGET store sommerfugle.

Jeg har fået købt de sidste ting, såsom allergi piller, vandre sko, gode bukser, mavebælte osv... Jeg har også fået vekslet nogle penge til US Dollars. Man kan nemlig ikke få Madagaskar penge i Danmark. Havde eller håbet, da 5000 kr skulle give 8.500.000 Madagaskar frank.

Turen kommer vist til at gå til Mauritius Zoo, og eller afslapning på den ø (i 5 dage ), ankomst til Antananarivo ( hovedstaden på Madagaskar ) og så ellers stille og rolig rejse op omkring det nordligste punkt og tilbage igen på 22 dage. Gerne med besøg på øen Nosy B, og gerne med fundet af Plovfuge skildpadden som jeg snakkede om i mit tidligere indlæg.

Det ser ikke ud til at mangusterne når at finde sig et nyt hjem inden min rejse, så der må komme folk og fodre dem. De er nu også meget søde.

Ellers var der lige en overraskelse af de gode med 5 regius æg i terrariet til morgen. Spændende at se om det bliver til noget, kunne være mega skægt med slange unger.

Nok for nu, skriver måske igen lige inden jeg rejser fredag formiddag.

Thomas

29-10-2010
De fleste af os kender Rudyard Kiplings børnehistorie om, hvordan elefanten fik sin snabel. Og den kan meget vel vise sig at være sand.
02-07-2009
En amerikansk families kælepython slap i går ud af sit terrarium og kvalte to-årig pige, mens hun sov.
25-06-2009
Mystiske cirkler i valmuemarkerne på Tasmanien i Australien er ikke lavet af ufo'er eller og eksotiske fremmede fra det ydre rum.
29-05-2009
Sjældne slange æg fundet hos en Randers Regnskovs giftige slanger.
26-05-2009
31-årig ex dyrepasser fra Næstved Zoo brød ind i parken søndag nat og begik selvmord.
© 2007 REPTILNET | DK