REPTILNET | DK
Python regius Iguana iguana Pandekage skildpadde Kongepython Paryk pincher Stråleskildpadde
Brugernavn: Password:
REPTILNET | DK - RSS Feed

Ile Saint Marie

15-07-2007 

Loerdag skulle vaere store rejse dag da jeg skulle med 2 stk. flyvere for at komme fra Diego til oeen Saint Marie, og der skulle selvfoelgelig ogsaa lige vaere 5 timer imellem flyene. 

Turen fra Diego og til Antananarivo, gjorde ondt, da flere dages forkoelse aabenbart havde sat sig i venstre bihule i panden, saa da trykket steg i kabinen, steg min puls og jeg fik en mega hovedpine. Det hele forsvandt da vi landede.

Nu havde jeg saa 5 timer i hovedstaden, og jeg fandt ud af at der laa en krokodille zoo ikke saa langt derfra og der tog jeg hen. Det skulle jeg aldrig have gjort for det mad jeg spiste i zooens cafe gjorde mig senere paa aftenen mega syg. 

Til andet fly havde jeg pudset naese og jeg havde faaet nogle piller af lufthavnslaegen til at tage hovedpinen, og turen gik ogsaa fint dog blev jeg lidt "koere syg", og det holdte ved resten af aftenen.

I min super bog fandt jeg lige et billigt hotel og der blev jeg saa sat af af en taxi. Det regnede helt vildt, men det er vist meget normalt.

 

... 

29-10-2010
De fleste af os kender Rudyard Kiplings børnehistorie om, hvordan elefanten fik sin snabel. Og den kan meget vel vise sig at være sand.
02-07-2009
En amerikansk families kælepython slap i går ud af sit terrarium og kvalte to-årig pige, mens hun sov.
25-06-2009
Mystiske cirkler i valmuemarkerne på Tasmanien i Australien er ikke lavet af ufo'er eller og eksotiske fremmede fra det ydre rum.
29-05-2009
Sjældne slange æg fundet hos en Randers Regnskovs giftige slanger.
26-05-2009
31-årig ex dyrepasser fra Næstved Zoo brød ind i parken søndag nat og begik selvmord.
© 2007 REPTILNET | DK