REPTILNET | DK
Python regius Iguana iguana Pandekage skildpadde Kongepython Paryk pincher Stråleskildpadde
Brugernavn: Password:
REPTILNET | DK - RSS Feed

Hval safari

Et døgn til jeg rejser ud i verdenen

28-06-2007

Nu kommer jeg vist ikke meget tættere på min rejse, før jeg faktisk er taget afsted. Der er lidt over en halv arbejdsdag tilbage og så skal jeg bruge aftenen på at pakke osv. alt er ved at være på plads, jeg mangler kun nogle enkelte små ting, såsom en rulle gaffa tape ( kan man overhovedet leve uden det ), seglgarn og et lappe grej.

Fandt nemlig lige ud af at det var "nemmest" / bedst at cykle rundt på Madagaskar hvis man var der for at se på dyr. Så jeg vil prøve at finde mig en cykel når jeg kommer frem.

Læste mig til at man fra øen Saint Marie kan komme på hval safari, og det vil jeg faktisk rigtig gerne, så jeg bliver nok nød til at søge lidt øst på til at starte med og så senere køre mod nord vest.

Brugte noget af aftenen igår på at se 2 udsendelser med good old Steve Irwin, om hans tur(e) på Madagaskar. De gjorde bare ventetiden endnu længere :) kamæleoner over alt, nil krokodiller i grotter, lemurer som efter lidt tid gerne ville hilse på en og slanger i mange afskygninger. Fantastisk natur.

Nu har jeg 14gb memory til det store kamera, og 2 gb til det lille, så der skulle være plads nok til at både tage billeder og en smule film.

Lad mig nu kommer afsted med den flyver :)

Thomas

29-10-2010
De fleste af os kender Rudyard Kiplings børnehistorie om, hvordan elefanten fik sin snabel. Og den kan meget vel vise sig at være sand.
02-07-2009
En amerikansk families kælepython slap i går ud af sit terrarium og kvalte to-årig pige, mens hun sov.
25-06-2009
Mystiske cirkler i valmuemarkerne på Tasmanien i Australien er ikke lavet af ufo'er eller og eksotiske fremmede fra det ydre rum.
29-05-2009
Sjældne slange æg fundet hos en Randers Regnskovs giftige slanger.
26-05-2009
31-årig ex dyrepasser fra Næstved Zoo brød ind i parken søndag nat og begik selvmord.
© 2007 REPTILNET | DK