REPTILNET | DK
Python regius Iguana iguana Pandekage skildpadde Kongepython Paryk pincher Stråleskildpadde
Brugernavn: Password:
REPTILNET | DK - RSS Feed

Hotel Jim

24-07-2007

Hotellet jeg sover paa de 2 sidste naetter paa Madagaskar hedder Hotel Jim.
Det koster 60 kr per nat, hvilket loed meget godt indtil jeg havde indlogeret mig helt.  Det hele saa fint ud i dags lys, men da moerket faldt paa fandt jeg ud af at der ikke var noget lys. Manden fra hotellet kunne ikke fikse det, saa jeg fik bare et starinlys.

Paa vaerelset er der bad og en vask, jeg taendte for vandet og saa kunne det ikke slukkes igen. Det tog mig 10 min at faa det slukket, saa det roerer jeg ikke ved mere.

Toilettet er faelles, og der var intet toilet papir, det er jeg dog ved at vaere vant til, saa jeg havde mit eget.

Vaerelset er MEGET lydt og bilerne koerer op og ned at gaden til langt ud paa natten. Halleluja for Ipod.

Inden jeg gik i seng skulle jeg lige sproejte med mygge spray og der saa jeg saa en stor kakkelak paa vaeggen, den fik et sproejt og faldt til gulvet. Den var dog vaek om morgenen, saa enten var den en haard "snegl" ellers har der vaeret noget stoerre fordi at spise den.

Seng var haard og hovedpuderne helt ubrugelige, saa jeg maatte fikse min egen, men jeg er ved godt mod og skal kun sove der en halv nat mere, for kl. 03 skal jeg op og pakke, 04 skal jeg finde en taxi, 05 skal jeg checke ind i lufthavnen og 06 flyver jeg saa tilbage til Mauritius hvor hele min tur startede d. 30/6.

29-10-2010
De fleste af os kender Rudyard Kiplings børnehistorie om, hvordan elefanten fik sin snabel. Og den kan meget vel vise sig at være sand.
02-07-2009
En amerikansk families kælepython slap i går ud af sit terrarium og kvalte to-årig pige, mens hun sov.
25-06-2009
Mystiske cirkler i valmuemarkerne på Tasmanien i Australien er ikke lavet af ufo'er eller og eksotiske fremmede fra det ydre rum.
29-05-2009
Sjældne slange æg fundet hos en Randers Regnskovs giftige slanger.
26-05-2009
31-årig ex dyrepasser fra Næstved Zoo brød ind i parken søndag nat og begik selvmord.
© 2007 REPTILNET | DK