REPTILNET | DK
Python regius Iguana iguana Pandekage skildpadde Kongepython Paryk pincher Stråleskildpadde
Brugernavn: Password:
REPTILNET | DK - RSS Feed

Antananarivo

23-07-07

Hertil morgen tog jeg saa en taxi brousse tilbage til hovedstaden hvor hele mit Madagaskar eventyr startede. Kan med det samme huske hvorfor jeg allerede efter en dag i starten flygtede vaek herfra. Det er ikke et fedt sted. Her er SAA mange mennesker og forurenningen er helt i top, man bliver helt moer i hovedet af det. Men jeg er noed til at vaere i naerheden af lufthavnen naar jeg skal flyve om halvandet doegn.

Denne gang har jeg fundet et billigt hotel og det er godt nok ogsaa daarligt, men jeg skal bare sove der og det er ikke laenge, saa det gaar nok.

Ellers har jeg brugt dagen paa at vade rundt og kigge paa butikker og afvise tiggende boern og gadesaelgere, boernene er faktisk svaerest at komme af med. Der skal onde blikke til foer de stopper deres kamp.

Imorgen skal jeg slappe af og koebe lidt smaa ting, og saa flyveren mod Mauritius onsdag morgen. Maerkeligt at min tur allerede er faerdig. De foerste 14 dage gik saa utrolig langsomt, og resten er gaaet saa utrolig hurtigt.

Glaeder mig til at faa smidt nogle af de gode dyre shots ind paa denne side.
Skriver nok igen fra Mauritius.

29-10-2010
De fleste af os kender Rudyard Kiplings børnehistorie om, hvordan elefanten fik sin snabel. Og den kan meget vel vise sig at være sand.
02-07-2009
En amerikansk families kælepython slap i går ud af sit terrarium og kvalte to-årig pige, mens hun sov.
25-06-2009
Mystiske cirkler i valmuemarkerne på Tasmanien i Australien er ikke lavet af ufo'er eller og eksotiske fremmede fra det ydre rum.
29-05-2009
Sjældne slange æg fundet hos en Randers Regnskovs giftige slanger.
26-05-2009
31-årig ex dyrepasser fra Næstved Zoo brød ind i parken søndag nat og begik selvmord.
© 2007 REPTILNET | DK